Blogg

TMG Sthlm levererar till UNIQLO

Den 24 augusti så öppnade UNIQLO sin första butik i Skandinavien. TMG Sthlm fick uppdraget att producera och leverera  grafisk inredning och grafisk kommunikation till butiken som är belägen på… Läs mer »

Semesterstängt v30

Vi har semesterstängt v30 och vi önskar alla våra kunder och leverantörer en underbar sommar.

TMG är på FESPA 2018

Efter ett par intensiva dagar i Berlin på FESPA 2018 så åker vi hem med mycket ny kunskap och många spännande idéer för framtiden.     

Ombyggnaden snart klar

Vi fortsätter att växa rejält inom området Expo(storformat). Detta har medfört att vi har varit tvungna att hitta mera produktionsyta i befintliga lokaler. Efter en lång tids ombyggnation så börjar… Läs mer »

Seger i Svensk Bokkonst 2017

Vi på TMG Sthlm är mycket stolta över att producerat en vinnare i Svensk Bokkonst 2017. Mamma Andersson Woodcuts 2015–2016 Författare/Utgivare: Olle Granath, Jennifer Higgie Illustratör/Fotograf/Konstnär: Karin Mamma Andersson. Per-Erik… Läs mer »

Taberg Media Group förvärvar Digaloo AB

Taberg Media Group förvärvar Digaloo AB. –  Taberg Media Group stärker kärnverksamheten och ökar sin närvaro på den viktiga Stockholmsmarknaden. Taberg Media Group AB med huvudsäte i småländska Taberg förvärvar… Läs mer »

Nu är det Jul igen

Helt plötsligt så står julen utanför dörren igen. Det känns inte som det var så länge sedan man slängde ut granen och tänkte, att nu är det ett helt år… Läs mer »